Current track
TITLE
ARTIST

Background

Vd Molen in de morgen

Iedere weekdag maakt Bart je wakker op zijn manier.

Scheduled on

Maandag 07:00 09:00
Dinsdag 07:00 09:00
Woensdag 07:00 09:00
Donderdag 07:00 09:00
Vrijdag 07:00 09:00

Wakker worden met Bart van der Molen.

Tagged as: ,

Wakker worden met Bart van der Molen.

Iedere weekdag maakt Bart je wakker op zijn manier.

 


Read more

Vd Molen in de morgen team

Mario is de oprichter van GlindRadio. Heeft ervaring opgedaan bij diverse Radiostations (Piratenstation, Lokale Omroep, Ziekenomroep, Regionale Omroep en Internetstations)  

  Giandro heeft een mooie warme stem, en is vaak samen met Mike te horen op de Woensdagavond tussen 19:00 en 20:00 uur. Ze maken er een altijd een gezellige boel van. Zijn gevleugelde uitspraak is wel, “even een plaatje open draaien…”    

Op zijn Nikes, werkschoenen of klompen komt hij aan gewandeld, na die in de hal te hebben uitgedaan komt hij binnen in het kantoor, op zijn sokken. Mike houdt van de gezelligheid in ons team en komt ook graag langs. Hij regelt interviews en neemt ze ook af. Regelmatig komt hij langs om de set […]

Met veel plezier komt hij elke week naar de studio om zijn uitzending te doen. Ook wanneer hij geen deejay is, is die toch te vinden in de studio. Robin is actief in het interviewen (het regelen daarvan) en voorbereiden van zijn programma, dat maakt hem zo ontzettend waardevol in ons team. Naast het radio […]

Manuel een deejay zonder toeters en bellen. Gewoon lekkere muziek. Manuel neemt je wekelijks op de Maandagavond om 20:00 uur mee naar een bepaald jaar. En draait dan de top 3 uit dat jaar. Verteld je nieuws en weetjes uit dat jaar.