Current track

Title

Artist

Background

Mario en Robin met Live verslag Voetbal de Glind (31-01-18 16:00)

Mario en Robin 31/01/2018

Na lange tijd wordt er binnenkort weer een voetbalwedstrijd gespeeld op de voetbalvelden in De Glind.
Deze wedstrijd vindt plaats op woensdag 31 januari a.s. Dan speelt een team van de voetbalschool De Glind (onder de 11 jaar) tegen een team van jongens onder de 11 jaar van de voetbalvereniging SV Achterveld. Aanvang van deze wedstrijd is 16.00 uur.
We zijn vorig jaar met een klein clubje enthousiaste voetballiefhebbers begonnen met het bekijken van de mogelijkheden voor structureel voetbal in De Glind. We hebben toen SV Achterveld benaderd met de vraag wat zij hierin voor ons kunnen betekenen. Dit was een positief gesprek. Het afgelopen jaar zijn er al twee (goed bezochte) voetbalmiddagen geweest en nu komt er dan deze wedstrijd. Het doel is uiteindelijk om met jeugdteam(s) aan de competitie deel te gaan nemen onder de vlag van SV Achterveld. Zover is het nog niet, maar het begin is er! We houden u in ieder geval op de hoogte van de ontwikkelingen.

Wel wordt er in februari gestart met een zaalvoetbalcompetitie. Eenmaal per maand, op zondagochtend, zijn er teams die een wedstrijd spelen tegen een team uit Achterveld, Woudenberg of Amersfoort. De teams worden samengesteld uit de kinderen die zich hiervoor hebben opgegeven.
Er worden zowel wedstrijden “thuis” gespeeld (in de “grote” gymzaal in Glindster) als “uit”. Aanvang van de thuiswedstrijden is 10.00 en 10.45 uur.
Houd de website glind.nl in de gaten voor een overzicht van de wedstrijden en al het nieuws over voetbal in De Glind!
En kom allen kijken op woensdag 31 januari!

Sportieve groet namens de voetbalcommissie.

<BRON: GLIND.NL>