Current track

Title

Artist

Background

Wegwerkzaamheden riolering en bestrating Schoonderbekerweg De Glind

Written by on 06/02/2020

De gemeente Barneveld is gestart met het vernieuwen van de bestrating in de Schoonderbekerweg in de Glind. Het doorgaande verkeer van de Schoonderbekerweg wordt omgeleid via een tijdelijk aangelegde platenbaan over het grasveld van de Donnerschool. Het parkeerterrein van de Donnerschool blijft bereikbaar voor hulpdiensten, parkeren en halen-brengen scholieren. Deze omleiding is tot medio april 2020

De Glindhorst

Maandag 10 februari word gestart met de werkzaamheden op de Glindhorst. Het aangegeven wegvak word afgesloten voor verkeer. Bewoners van de Glindhorst kunnen vanaf Achterveld rijden over de Schoonderbekerweg. Hulpdiensten rijden bij calamiteiten op de Glindhorst vanaf Achterveld over de Schoonderbekerweg.

De Glindhorst is vanuit de richting Rudolfhlaan tijdelijk niet meer bereikbaar.

Bewoners van Schoonderbekerweg 4 t/m 8a kunnen tot maandag 2 maart met de auto naar huis rijden via de tijdelijke platenbaan. Dat geldt ook voor de hulpdiensten.

Deze wegafsluiting is tot medio april 2020.

Schoonderbekerweg

Vanaf maandag 2 maart is het tussengelegen gedeelte van de Schoonderbekerweg huisnummers 4 t/m 8a afgesloten voor verkeer. Bewoners van de Glindhorst rijden dan vanaf Achterveld over de Schoonderbekerweg.

Bij calamiteiten op de Glindhorst rijden de hulpdiensten vanaf Achterveld over de Schoonderbekerweg. Bewoners en hulpdiensten kunnen de woningen altijd lopend bereiken. Deze wegafsluiting is tot medio april 2020.

Meer informatie.

Voor vragen kunt u terecht bij de heer R. Peperkamp, toezichthouder Civiele Techniek, telefonisch via 140342 of per mail r.peperkamp@barneveld.nl