Current track

Title

Artist

Background

Museumnacht in Museum Nairac: CKV was nog nooit zo leuk!

Written by on 01/11/2019

Graag brengen wij de allereerste Museumnacht voor jongeren onder jullie aandacht die in nauwe samenwerking met de Jongerenraad Barneveld wordt georganiseerd. Op donderdag 14 november opent Museum Nairac de deuren (van 19.00- 24.00 uur) voor jongeren van 15 tot 25 jaar.   

Geïnspireerd op de tentoonstelling ‘Merel Jansen | Portretten’ vol werk van deze jonge Nederlandse kunstenaar is een speciaal programma samengesteld. Zo zijn er bijvoorbeeld flitsrondleidingen door Merel Jansen langs haar bijzondere portretten. Een professionele fotograaf maakt kunstige en culturele fotoportretten en er kan geposeerd worden voor een professioneel getekende karikatuur. 

Een sneltekenaar legt de antwoorden vast op de vraag ‘Wat betekent cultuur voor jou?’ op een tekening van drie meter die na de Museumnacht aan André van de Burgwal zal worden aangeboden. Beeldend kunstenaar Julia Borsboom maakt samen met de jongeren een groot portret. Als extra stimulans om de drempel van ons museum over te steken wordt Fred het Grote Gouden Spaarvarken verloot tijdens deze avond. Lootjes zijn inbegrepen bij de entreeprijs van € 3,00 en alleen geldig met een stempel die die avond op te halen is bij het Kunstpaviljoen op het Torenplein.

Wanneer: donderdag 14 november 2019

Tijd: 19.00- 24.00 uur

Toegangsprijs: € 3,00 per persoon incl. een hapje en (alcoholvrij) drankje

Locatie: Museum Nairac

De Museumnacht wordt georganiseerd in samenwerking met de Jongerenraad en mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de Jongerenraad Barneveld, het Maatschappelijk Cultuurfonds Barneveld en de Vrienden van Museum Nairac.