Current track

Title

Artist

Background

Gratis webinar “Gebruiksaanwijzing voor pubers” bij CJG Barneveld

Written by on 06/05/2020

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Barneveld organiseert op dinsdag 19 mei 2020 een webinar – een online informatiebijeenkomst – over pubers. Het is vanwege de coronamaatregelen niet mo- gelijk een ‘gewone’ informatiebijeenkomst te organiseren; daarom heeft het CJG Barneveld gekozen voor een digitale variant. Het webinar “Gebruiksaanwijzing voor pubers” start om 19.30 uur.
Denk je weleens terug aan de tijd dat je kind klein was en lekker bij je op schoot klom? Of dat je ze – als ze een dwarse bui hadden – in het fietszitje kon tillen en ze even later weer vrolijk zongen? Nu zijn ze in de puberteit en vind je het maar wát lastig om de gebruiksaanwijzing van je kind te vinden. Op- tillen kan niet meer. Maar wat wél?
Tijdens het webinar vertellen deskundigen van het CJG Barneveld over de gebruiksaanwijzing van pu- bers en geven tips over het omgaan met jouw zoon of dochter. Via de chatfunctie kunnen vragen wor- den gesteld.
Interesse?
Schrijf je gratis in door een mail te sturen naar info@cjgbarneveld.nl. Je ontvangt vervolgens een link voor het webinar.
Avondspreekuur
Het CJG Barneveld organiseert – naast het webinar – met ingang van 12 mei 2020 iedere dinsdag- en donderdagavond van 19.30 tot 21.00 uur een telefonisch avondspreekuur. Je kunt er terecht met al je vragen over opgroeien, opvoeden en gezinsondersteuning en voor tips en advies. Het spreekuur is te bereiken via het telefoonnummer van het CJG Barneveld, 0342-414816.
Kijk voor meer tips op www.cjgbarneveld.nl.